Підтримати нас

Потужна магнітна буря накриє Землю: названо дати

Автор статті
16 серпня 2018 17:25
648
Поширити:
Ці 4 дні добре запам'ятаються метеозалежним людям

Магнітні бурі середньої сили накриють планету 16 і 17 серпня. Потім дадуть метеозалежним трохи віддихатися і повернуться 20 і 21 числа, передає znaj.ua.

Геомагнітні бурі - це зміни в магнітному полі планети, спровоковані активністю на Сонці. Питання про те, як насправді вони впливають на здоров'я, до сих досить добре не вивчили. Частина дослідників вважає, що на них не варто звертати занадто багато уваги, оскільки щодня мешканці міст піддаються впливам магнітних полів куди більш потужних: в метро, ​​тролейбусах, електричках і поїздах, а також під час роботи електричних приладів.

Інша ж частина дослідників вважає, що бурі можуть негативно позначитися на самопочутті метеозалежних людей і тих, хто страждає від серцево-судинних захворювань. Людям з підвищеним тиском радять пити більше води і обмежити вживання солі і солоних продуктів. Гіпотонікам - пити енергетичні трав'яні настойки.

Загальні поради містять рекомендації уникати інтенсивного фізичного навантаження, гуляти на свіжому повітрі, уникати палючого сонця, відмовитися від алкоголю і важкої жирної їжі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ