Підтримати нас

Посольство України закликало громадян утриматись від поїздок до Іраку

Автор статті
09 січня 2020 08:30
673
Поширити:

Посольство України в Республіці Ірак рекомендує українцям, які планують відвідати Ірак, утриматися від поїздок без крайньої необхідності. Про це повідомляє прес-служба відомства.

За словами Яременка, на два-три місяці він би рекомендував всім громадянам України відмовитися від поїздок в Іран, Ірак і Сирію. Крім того, таку підвищену обережність слід проявляти і при плануванні поїздок до Ізраїлю, повідомляє УРА-Інформ.

Тим, хто живе в цьому регіоні, Яременко радить скласти індивідуальний план евакуації і встановити контакт з українськими.

"Українському бізнесу я б не рекомендував укладати зараз нові контракти з державними і недержавними органами / компаніями Ірану. Тим, у кого є чинні контракти / зобов'язання, я б рекомендував скласти план мінімізації фінансових втрат", - додав він.

Як повідомляв раніше "УРА-Інформ", Німеччина планує тимчасово вивести частину своїх військовослужбовців з Іраку. Про це повідомляють листа глави МЗС ФРН Хайко Маасу і міністра оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер, які ті направили в свої відомства.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ