Підтримати нас

Посли: Франція та Німеччина підтримують Україну на шляху реформ

Автор статті
15 травня 2020 13:00
530
Поширити:
Вирішальне значення тепер і надалі матиме продовження реформ не лише для отримання необхідної грошової підтримки з боку МВФ, а й для побудови міцнішої основи для майбутнього України.
 

Окрім підтримки у відновленні свого суверенітету й територіальної цілісності, Франція та Німеччина продовжують підтримувати Україну на шляху реформ. Про це йдеться в спільній статті послів Франції та Німеччини в Україні – Етьєна де Понсена й Анки Фельдгузен – опублікованій на сторінках Тижня. 

«Як і в інших країнах, необхідна реакція на спалах COVID-19 спричиняє важкі наслідки для економіки. Разом з тим ми лишаємося переконані, що кроки з реформування вже зроблені протягом останніх років, а також усі проекти та програми, реалізовані з допомогою міжнародних партнерів, зробили Україну сильнішою в протистоянні цій глобальній пандемії», – заявили посли. 

Вони зауважили, що вирішальне значення тепер і надалі матиме продовження реформ, зокрема в банківському секторі чи в земельній сфері, не лише для отримання необхідної грошової підтримки з боку МВФ, а й для побудови міцнішої, більш стійкої економічної та соціальної основи для майбутнього України як демократичної, західної країни.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ