Підтримати нас

Пошкоджено 6 приватних будинків: поліція показала наслідки обстрілів Херсонщини минулої доби

14 вересня 2024 10:50
119
Поширити:
Фото: Національна поліція

Протягом 13 вересня російська армія здійснила обстріли правобережжя Херсонської області з артилерії, мінометів, авіації та БпЛА.

Про це повідомила Поліція Херсонської області.

Пошкоджень зазнали шість приватних та два багатоквартирні будинки, школа, три цивільні автівки та службовий автомобіль поліції, автобус та харчоблок медичної установи. 

З артилерії російські військові вдарили по Білозерці, там пошкоджено приватний будинок, службовий автомобіль поліції та цивільна автівка. Внаслідок атаки FPV-дрона у селищі пошкоджено харчоблок медичної установи.

Внаслідок ударів безпілотників армії РФ по Велетенському пошкоджено приватний будинок.

У Бериславі мінометним обстрілом пошкоджено два приватні будинки.  

Одрадокам’янку та Козацьке обстріляли із гелікоптера некерованими авіаційними ракетами.

Російська армія упродовж доби скидала вибухівки з БпЛА на передмістя Херсона – Антонівку, там на маршрутний автобус скинули вибухівку. Внаслідок удару транспортний засіб зазнав пошкоджень. У селищі російська армія вдарила з дронів по амбулаторії та будівлі органу місцевого самоврядування. Війська РФ били по Антонівці й із міномета, пошкоджень зазнав приватний будинок.

У Херсоні під артилерійськими ударами перебував мікрорайон “Таврійський”, снарядами пошкоджено будівлю школи та два багатоповерхові будинки.

У Дніпровському районі міста через дронові атаки пошкоджено приватний будинок та два автомобілі.

  • 13 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Садове, Білозерку, Велетенське, Берислав, Одрадокам'янку, Миколаївку, Костирку, Козацьке та Херсон.
  • 13 вересня унаслідок обстрілу армії РФ на Херсонщині знищено пункт незламності та один з центрів видачі гуманітарної допомоги, що діяли на базі фельдшерсько-акушерського пункту.
  • 13 вересня із селища Садове до однієї з херсонських лікарень доставили 52-річного місцевого жителя.
  • 13 вересня близько 10:00 російські війська атакували дроном Кіндійку Херсонської громади, поранення отримав 55-річний чоловік.
  • Зранку в лікарні померла жителька Станіслава на Херсонщині, яка раніше потрапила під удар армії РФ.
  • 13 вересня через атаки російських військових у Кіндійці Херсонської громади пошкоджений автобус "Херсонкомунтранссервіс".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів