Підтримати нас

Російські війська атакували передмістя Херсона: поранено 2 людей

13 вересня 2024 13:00
132
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 24 грудня 2023 року

13 вересня близько 10:00 російські війська атакували дроном Кіндійку Херсонської громади, поранення отримав 55-річний чоловік.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

У момент удару він перебував на подвірʼї будинку. Чоловіка з вибуховою травмою та уламковим пораненням гомілки доставили до лікарні.

О 10:20 через атаку військових РФ поранення отримав 50-річний житель Антонівки. Він самостійно звернувся до лікарні. У нього діагностували уламкове поранення обличчя та ноги. 

  • Зранку в лікарні померла жителька Станіслава на Херсонщині, яка раніше потрапила під удар армії РФ.
  • 13 вересня через атаки російських військових у Кіндійці Херсонської громади пошкоджений автобус "Херсонкомунтранссервіс".
  • Цього ж дня  військові РФ завдали удару по Велетенському на Херсонщині. Через це поранення отримали двоє місцевих жителів.
  • Упродовж 12 вересня російські війська атакували 18 населених пунктів Херсонщини. Через російську агресію 1 людина загинула, 10 – отримали поранення.
  • За серпень на правобережжі Херсонщини через російські обстріли 19 людей загинуло, 242 – були поранені, з них 13 дітей. У цей же проміжок російські військові 3,8 тисячі разів атакували з різного виду озброєнь деокуповану територію Херсонської області. Випустили 19 тисяч снарядів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів