Підтримати нас

Пошкоджено 36 об'єктів: наслідки обстрілу окупаційних військ на Херсонщині. ФОТО 

09 серпня 2024 12:40
161
Поширити:
Фото: поліція Херсонської області

Протягом 8 серпня армія РФ атакувала населені пункти Херсонської області. Через це пошкоджені 36 об’єктів: 19 приватних та три багатоповерхівки, 11 автівок та три гаражі.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

Правоохоронці зазначають, що військові РФ атакували з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА по населених пунктах Бериславського та Херсонського районів.

Окупаційні війська скинули 6 керованих авіабомб по Тягинці та Шиловій Балці. Через це пошкоджений заклад дошкільної освіти. 

У Велетенському та Широкій Балці зазнали руйнувань 2 приватні будинки.

Внаслідок скиду вибухівок із дронів пошкоджені 3 приватні будинки у Ромашковому та Білозерці, а також горів сухостій у Комишанах. 

У Дніпровському районі Херсона через скидання боєприпасів із безпілотників пошкоджено службову автівку поліції та 5 цивільних автівок. Через артилерійський вогонь зазнала руйнувань багатоповерхівка та 9 приватних будинків. У Корабельному районі – 3 приватні будинки.

Вранці з артилерії окупаційні війська обстріляли мікрорайони Корабел і Таврійський, снарядами пошкоджено заводське приміщення, 2 багатоповерхові та приватний будинки, 3 гаражі та автівки.

  • 8 серпня окупаційні війська обстріляли з лівобережжя Херсонщини Антонівський старостинський округ. Через російську агресію пошкоджені багатоповерхівки, автівки, приватні будинки та магазин.
  • Упродовж 8 серпня військові РФ обстріляли Антонівку, Садове, Придніпровське, Комишани, Широку Балку, Надеждівку, Зорівку, Білозерку, Кізомис, Ромашкове, Велетенське, Микільське, Понятівку, Берислав, Золоту Балку, Тягинку, Гаврилівку, Бургунку та Херсон.  

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів