Підтримати нас

Пошкоджені лікарні й торговельний центр: наслідки обстрілів російських військових на Херсонщині 

06 вересня 2024 13:20
262
Поширити:
Всі фото зі сторінки поліції Херсонської області

Протягом 5 вересня військові РФ атакували громади Бериславського та Херсонського районів. Внаслідок цього пошкоджені лікарні, житлові будинки та торговельний центр.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

За даними поліціянтів, через обстріли загалом зазнали пошкоджень 23 об’єкти: 8 приватних та 2 багатоквартирні будинки, 2 медичні заклади, торговельний центр, будівля старостату, 7 автомобілів, складське приміщення та нежитлова будівля.

FPV-дронами російські військові вдарили по Херсону, Бериславу, Нововоронцовці та Михайлівці. Через це пошкоджений багатоквартирний будинок та будівля старостату. У Нововоронцовці – складські приміщення на території сільськогосподарського товариства.

Унаслідок артилерійських обстрілів пошкоджені 2 приватні будинки у Золотій Балці та 3 будинки у Комишанах. 

У Корабельному районі Херсона пошкоджений 1 будинок. Поліціянти зазначили, що загиблих та поранених немає. 

Окупаційні війська завдали ударів по 2-х медзакладах у центрі Херсона. В будівлях вибиті вікна, посічені фасади, розтрощені кабінети та палати. 

Також снарядами пошкоджений торговельний центр, 5 автівок, багатоквартирний будинок  та нежитлова будівля. 

  • 5 вересня у Херсоні окупаційні війська завдали удару по медичному закладу. Кореспонденти “Вгору” були на місці обстрілів та зробили фото.
  • Протягом 4 вересня Бериславський та Херсонський райони, Херсон та його передмістя російські військові вкрили вогнем з артилерії та завдали ударів із БпЛА. У результаті обстрілів пошкоджено 19 об’єктів. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів