Підтримати нас

Пошкоджено 19 об’єктів: поліція Херсонщини документує наслідки обстрілів армії РФ

05 вересня 2024 10:22
254
Поширити:
Фото: Національна поліція

Протягом 4 вересня Бериславський та Херсонський райони, Херсон та його передмістя російські військові вкрили вогнем з артилерії та завдали ударів із БпЛА. 

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

В результаті обстрілів пошкоджено 19 об’єктів: шість приватних будинків, об’єкти критичної інфраструктури, ліцей, стільникову вежу, газопровід, офісне приміщення, п’ять автомобілів, гараж та літню кухню.

Військові РФ атакували з безпілотника Широку Балку та Олександрівку також скинули вибухівку з дрона на житловий квартал у передмісті Херсона – Антонівці.

FPV-дронами армія РФ била і по Садовому, Антонівці, Бериславу,  Нововоронцовці та Осокорівці. В результаті вибухів пошкоджено автомобіль, дорожнє покриття, стільникову вежу та об’єкт критичної інфраструктури. А у Станіславі FPV-дрон пошкодив будівлю ліцею.

Золота Балка потерпала від комбінованих атак армії РФ, яка обстрілювала село з артилерії та скидала боєприпаси з БпЛА.

У Станіславі та Широкій Балці через атаки ворожих дронів пошкоджено приватний будинок і автомобіль.

Артилерійським вогнем пошкоджено чотири приватні будинки та газопровід у Комишанах і Садовому, лютню кухню, гараж та автомобіль у Токарівці.

Російські військові скинули вибухівку з БпЛА у Дніпровському районі Херсона. Пошкоджень зазнали три автомобілі та приватний будинок.

З артилерії армія РФ завдала ударів по Корабельному району міста, там снарядами пошкоджено офісне приміщення та об’єкт критичної інфраструктури.

  • 4 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Берислав, Бургунку, Червоний Маяк, Гаврилівку, Токарівку, Томарине, Нововоронцовку, Комишани, Садове, Станіслав,  Золоту Балку, Широку Балку, Осокорівку, Олександрівку, Одрадокам'янку, Придніпровське та Херсон.
  • 4 вересня армія РФ атакувала Широку Балку Станіславської громади на Херсонщині, поранений місцевий житель.
  • 4 вересня у Кіндійці Херсонської області військові РФ скинули з дрона вибухівку на місцевого жителя, який їхав на мопеді.
  • Опівночі російські військові скинули керовану авіабомбу на будинок культури в селі Томарине Бериславського району Херсонської області.
  • 3 вересня російські військові атакували 16 населених пунктів Херсонщини. Через російську агресію 3 людини загинули, 5 – отримали поранення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів