Підтримати нас

Поліція збирає докази незаконного утримання місцевих жителів в підвалі ГУНП у Херсоні

26 жовтня 2024 14:49
135
Поширити:
Усі фото: поліція

Правоохоронці збирають докази незаконного утримання військовими РФ місцевих жителів у підвалі приміщення Головного управління Національної поліції по вулиці Лютеранська, 4 в Херсоні.

Про це йдеться на сторінці слідчого управління ГУНП Херсонщини.

Поліція надала фотографії російських військових та їх пособників, які причетні до злочину. Вони розшукують людей, які володіють будь-якою інформацією, або були свідком чи потерпілим.

Повідомити інформацію можна ТУТ

  • Двоє жителів Херсона Роман Третьяков та Ігор Бондаренко потрапили в російський полон, де пережили катування та сексуальне насильство.
  • Прокурор Херсонської обласної прокуратури Олексій Бутенко в інтерв'ю CNN розповів, що сексуальне насильство було частиною стратегії Росії із підкорення українського народу в Херсоні та знищення української національної ідентичності.
  • На Херсонщині ідентифікували 17 чоловіків, які зазнали сексуального насильства в одній з катівень. Українська прокуратура зафіксувала випадки зґвалтування або спроби зґвалтування жертв російськими силовиками за допомогою кийка, трубки, пляшки, ручки від лопати, палиці та ручки.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів