Підтримати нас

Підозру в держзраді отримав колишній поліціянт, причетний до викрадень людей у Скадовську на Херсонщині

27 червня 2024 10:16
330
Поширити:
Фото: ЦЖР

Заочну підозру в державній зраді отримав 61-річний Бейоглан Гусейнов зі Скадовська Херсонської області, який перейшов працювати до окупаційної поліції й був причетний до викрадень місцевих жителів.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на опублікований текст підозри. 

Починаючи з 9 березня 2022 року, колишній провідний інженер технічної охорони Скадовського районного відділення Управління поліції охорони в Херсонській області агітував колишніх колег-поліцейських і інших жителів міста йти працювати до окупаційної поліції.

Бейоглан Гусейнов брав активну участь в організації та проведенні зборів з агітацією поліції про перехід на бік РФ, які проходили у захопленому приміщенні Скадовського районного відділення Управління поліції охорони в Херсонській області.

Чоловік допомагав представникам окупаційної влади з пошуком проукраїнських активістів, а 9 травня 2022 року, щоб встановити особі одного з активістів, він надав їм доступ до камер відеоспостереження у Скадовську.

За інформацією мешканців Скадовська, Бейоглан Гусейнов причетний не лише до викрадень, а й до катувань і вбивств цивільних людей.

Гусейнову загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

  • Суд визнав винним у пособництві державі-агресору окупаційного начальника Комунального виробничого управління “Каховський водоканал”. Його засудили до 11 років ув'язнення.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів