Підтримати нас

Підозру отримав голова окупаційної адміністрації Скадовська на Херсонщині

07 вересня 2024 07:58
1,277
Поширити:
Фото зі сторінки Олександра Дудки у телеграмі

Слідчі Служби безпеки України заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі 58-річному голові окупаційної адміністрації Скадовська на Херсонщині Олександру Дудці. 

Про це йдеться в тексті підозри.

За даними слідства, не пізніше 10 вересня 2023 року Дудка взяв участь в незаконних виборах до “Ради депутатів Скадовського муніципального округу” першого скликання. Його обрали від політичної партії “Єдина Росія”.

Також рішенням цієї “ради” від 20 жовтня 2023 року підозрюваний став головою окупаційної адміністрації Скадовська на 5 років.

Чоловіку загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

До цього Олександр Дудка отримав підозру в колабораціонізмі через те, що у січні 2023 року став головою окупаційної ВГА Лазурненської громади Скадовського району.

За інформацією Центру Журналістських розслідувань, він очолював комунальне підприємство «Лазурне» Скадовського району на Херсонщині.

Дудка народився 29 квітня 1966 року в місті Хорол Полтавської області. Там підозрюваний працював у карному розшуку.

  • Раніше слідчі Служби безпеки України заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі 40-річному жителю Херсонщини Віталію Тітаренко. Він обійняв посаду незаконного заступника голови окупаційної адміністрації Голої Пристані.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів