Підтримати нас

Особовий склад армії РФ бере участь у незаконних виборах на окупованих територіях

Вгору
03 березня 2024 07:54
320
Поширити:

На окупованих територіях України російські військові беруть участь у незаконному достроковому голосуванні за президента РФ. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що для збільшення кількості людей, що проголосували, нелегітимна влада організувала “вибори” у військових частинах, що розташовані на захоплених землях України.  

“Окупаційні війська мають завершити голосування до 15 березня і саме їх бюлетені стануть основою для фальсифікацій явки”, – повідомляє Центр національного спротиву. 

 

Фото зі сторінки ЦНС
  • Нещодавно Голова Комітету виборців України в Херсонській області Дементій Білий повідомив про те, що 27 лютого на окупованій Херсонщині розпочалися незаконні вибори президента РФ.
  • Раніше стало відомо, що члени незаконних виборчкомів фіксують, де проживають люди. Мета таких візитів – агітація до участі в нелегітимних виборах.
  • З початком повномасштабного вторгнення РФ Кримінальний кодекс України доповнили статтею про колабораційну діяльність. Вона вказує на відповідальність людини саме за участь в організації та проведенні незаконних виборів та/або референдумів на окупованих територіях або публічні заклики до проведення таких незаконних виборів та/або референдумів на окупованих територіях.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ