Підтримати нас

Окупанти остаточно закрили лікарню в Новій Каховці

Vgoru
Автор статті
28 січня 2023 14:30
2,989
Поширити:

Жителів Нової Каховки відтепер обслуговуватимуть якісь «мобільні бригади». Про це Центру журналістських розслідувань стало відомо з власних джерел.

Востаннє захоплена окупантами «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» працювала 25 січня 2023 року. Тоді ж окупаційна влада наказала медичним працівникам більше не виходити на роботу, забрати всі свої особисті речі та віддати ключі від кабінетів.

«Лікарі не послухалися, адже в місті залишається багато людей, яким потрібна медична допомога. Російські окупанти надіслали до лікарні перевірку, вимагали від лікарів писати «пояснення» і силоміць виганяли їх на вулицю. Медики спочатку ховались по кабінетах, але росіяни зрештою розігнали всіх. 27 січня лікарню остаточно закрили», – розповіли журналістам мешканці Нової Каховки.

Для надання медичної допомоги окупанти у місті створили «мобільну бригаду», до якої включили лікаря-дерматовенеролога, а замість терапевта – колишнього завідувача психоневрологічного диспансеру, колаборанта віктора грибовського.

Раніше ми повідомляли, що “головлікарем” в Каховці окупанти призначили директора херсонського Хоспісу ігоря васильєва.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ