Підтримати нас

“Головлікарем” в Каховці окупанти призначили директора херсонського Хоспісу ігоря васильєва

Vgoru
Автор статті
20 січня 2023 14:05
835
Поширити:

Нового так званого «головного лікаря» ігоря васильєва до тимчасово окупованої Каховки російські військові привезли 18 січня. Там йому надали «житло» в одній з лікарняних палат. 19 січня його представили працівникам. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Після приїзду васильєва в лікарні розпочався терор. На вході поставили російських військових, які жорстко обшукували всіх, хто заходив до лікарні, включаючи медперсонал. Сам васильєв ходить з охороною. Судячи з його поведінки, це наймаразматичніший «керівник», якого нам коли-небудь призначали», – розповіли журналістам працівники медзакладу.

Працівникам медзакладу васильєв вже повідомив, що до 23 січня з Каховки повинні «евакуювати» всіх лежачих пацієнтів разом із медпрацівниками. Самі медичні заклади працюватимуть нібито до 1 лютого, а потім їх «переформатують».

ігор васильєв 1962 року народження, раніше він очолював херсонський обласний Хоспис. Його ж окупанти призначили «керівником» так званого «государственного бюджетного учреждения здравоохранения Херсонской области «Областная больница «Хоспис» – відомості про це є в російському державному реєстрі юридичних осіб.

У 2020 році ігор васильєв балотувався до Херсонської міської ради від президентської партії «Слуга народу», у 2015 році – до Херсонської обласної й міської ради від «Радикальної партії Олега Ляшка», однак не був обраний.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ