Підтримати нас

Окупанти авіацією атакували Антонівку на Херсонщині, - Генштаб

Vgoru
29 липня 2023 15:57
678
Поширити:

Сьогодні, 29 липня, окупанти авіацією атакували в районі Антонівки на Херсонщині. Артилерійських обстрілів зазнали Золота Балка, Токарівка, Антонівка, Михайлівка. 

Про це повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні.

Як зазначається, на Херсонському напрямі російські війська зосереджують основні зусилля на недопущенні подальшого просування українських військ. 

Сьогодні зранку, 29 липня, окупанти вдарили по селу Веселому. Влучили по житлових будинках.Поранену 69-річну жінку з мінно-вибуховою травмою, ураженнями грудної клітки та кінцівок доставили до лікарні. 

За минулу добу, 28 липня, російські окупанти 29 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 126 снарядів з різних видів зброї. Через російську агресію чотири людини дістали поранення.

Учора окупанти обстріляли Бериславську та Новокаховську громади. Також авіацією атакували Козацьке. Пошкоджено будівлі підприємства та щонайменше чотири житлові будинки. Унаслідок обстрілу постраждав 57-річний чоловік. У селі Новоберислав армія РФ влучила в житловий будинок, поранений 41-річний чоловік. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ