Підтримати нас

Окупанти 118 разів обстріляли Херсонщину. Дві людини загинули, чотири – поранені

Vgoru
20 вересня 2023 06:24
339
Поширити:

За минулу добу, 19 вересня, росіяни 118 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 589 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, АГС, танків, атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію дві людини загинули, чотири дістали поранення.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 33 рази, використавши 180 снарядів. Ураження зафіксували в Степанівці, Херсоні, Садовому, Антонівці, Наддніпрянському та Придніпровському. Уночі армія РФ атакувала Садове, Придніпровське, Херсон та Молодіжне. По Херсону випустили 23 снаряди.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; будівлі медичних закладів у Бериславському та Херсонському районах; територію заводів та автомобільної бази, будівлю навчального закладу в Херсоні. 

Учора, 19 вересня, близько 15:00 російські військові обстріляли Херсон, влучили в Херсонський аграрний університет. Поранення отримали три місцеві мешканки.

Близько 9:35 росіяни обстріляли Корабельний район. Окупанти влучили в тролейбус №9, що рухався вулицею Нафтовиків. Один пасажир отримав поранення, ще один загинув у лікарні. Також помер старший сержант поліції Андрій Тарчинський, який перебував поруч. 

Близько 04:00 військові РФ з окупованого лівобережжя атакували село Степанівка Херсонської громади. Російський снаряд влучив у житловий будинок та психіатричну лікарню, загорілося підсобне приміщення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ