Підтримати нас

Окупаційна влада вилучає транспортні засоби на окупованій території Херсонщини, – ЦНС

Vgoru
Автор статті
18 листопада 2023 17:05
2,177
Поширити:

Сили оборони України щодня знищують від 20 до 30 автомобілів. Окупаційна влада вирішила поповнити свої втрати, грабуючи мешканців окупованих територій Херсонської, Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що відповідне рішення було закріплено розпорядженням уряду РФ від 31.07.2023 №2059-р. Відповідно до нього всі підприємства, які були “націоналізовані” зобов’язані безплатно передавати загальноросійському псевдогромадському руху “Народний фронт “За Росію”” техніку за договором пожертви. А Саме мопеди, мотоцикли, моторолери, легкові автомобілі, автобуси, вантажні автомобілі, причепи (напівпричепи) до транспортних засобів, трактори для сільського та лісового господарства, гусеничні бульдозери та автогрейдери.

“Зважаючи на те, що дані засоби вкрай рідко перебувають на балансі підприємств окупанти вдались до їх вилучення з гаражних кооперативів та приватних домоволодінь, які раніше російські окупаційні адміністрації визнали “безгосподарним майном””, – йдеться в дописі.

Також транспортні засоби вилучають у громадян, яким інкримінують співпрацю з Силами оборони України або ж у тих чиє рухоме майно арештували російські силові органи. 

У Новій Каховці військові РФ у житлових будинках ставлять кулемети, автомати. Міський голова розповів про ситуацію в місті.

В окупованій Каховці Херсонської області представники окупаційної влади обходили будинки місцевих жителів та збирали заявки на отримання паспорта РФ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ