Підтримати нас

У Новій Каховці військові РФ у житлових будинках ставлять кулемети, автомати. Міський голова про ситуацію в місті

Vgoru
Автор статті
18 листопада 2023 16:13
2,173
Поширити:

Новокаховська громада, зокрема, Нова Каховка розташовані на лінії фронту. Від Дніпра до першої вулиці міста побудовані оборонні лінії: міни, траншеї та залізобетонні конструкції.

Про це розповів український міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко в ефірі Громадського радіо.

За його словами у місті велика кількість російських військових. Вони розташували в житлових будинках кулемети, автомати, гранатомети тощо. Важку техніка відвезли в райони населених пунктів Чорнянка, Тополівка та Маслівка.

Також він зазначив, що у Новокаховській громаді майже немає ліків та без паспорта РФ відмовляють лікувати місцевих жителів.

Крім того, з лівого берега окупаційні війська обстрілюють Веселе та Козацьке.

“У цих населених пунктах на 90% зруйноване все житло, інфраструктура. Немає шкіл, будинків культури, лікарень, підприємств винзаводу Трубецького та Нібулону. Ситуація жахлива”, – додав Коваленко.

Раніше Володимир Коваленко повідомляв, що в Новокаховській та Олешківській громадах на лівобережній Херсонщині низка населених пунктів через війну стали безлюдними. 

Нагадуємо, під Новою Каховкою на Херсонщині 16 листопада знайшли тіло водія з Криму, 37-річного Ігоря Погребенка, а його спалений мікроавтобус – біля Олешок. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ