Підтримати нас

На лівобережжі Херсонщини застрелили водія, який працював на колишнього “міністра транспорту Криму”

Vgoru
Автор статті
18 листопада 2023 14:42
1,473
Поширити:

Під Новою Каховкою на Херсонщині 16 листопада знайшли тіло водія з Криму, 37-річного Ігоря Погребенка, а його спалений мікроавтобус – біля Олешок. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Зазначається, що Погребенко зник близько тижня тому. Про зникнення, а пізніше й загибель водія, повідомив Анатолій Цуркін, колишній окупаційний «міністр транспорту Криму», в компанії якого, ймовірно, працював Ігор Погребенко. 

Ігор Погребенко та його спалений мікроавтобус. Фото ЦЖР

За словами Цуркіна, зниклий водій «підтримував СВО і допомагав військовим» РФ. 

Як пише ЦЖР, тіло Ігоря Погребенка знайшли з простреленою головою в промзоні під Новою Каховкою. 

“Враховуючи, що територію Новокаховської громади, зокрема, всю її промислову зону, повністю контролюють російські військові, найбільш вірогідною є версія, що саме вони й застрелили прибічника «руського міра» з Криму, відібравши завезений ним товар”, – йдеться в повідомленні.

Раніше, у жовтні в селі Ольгине Каховського району росіяни вбили жінку, яка відстоювала своє майно, аби його не викрали росіяни. У вересні в селі Малі Копані на Херсонщині військові РФ незаконно забрали з дому та вбили подружжя Валерія та Анастасію Саксаганських.

Нагадуємо, на окупованій території Херсонської області російські силовики затримали 15-річного хлопця Микиту із села Щасливцеве.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ