Підтримати нас

Окупаційна влада призначила нову незаконну голову Хрестівської громади на Херсонщині

04 серпня 2024 13:22
283
Поширити:
Фото: ЦЖР

36-річна Ольга Луценко з Криму обійняла посаду голови окупаційної адміністрації Хрестівської громади Херсонської області.

Про це з посиланням на окупаційні канали й власні джерела повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Ольга Луценко родом із села Філатівка Перекопського району АР Крим.

“Її чоловік родом з села Надеждівка Хрестівської громади, там вона проживала деякий час і працювала в місцевому дитсадку. Вона завжди була “сірою мишею”, розмовляла виключно російською і нічим не запам’яталася в Надеждівці. Тут більше знають рідних чоловіка, ніж її саму”, – розповіли ЦЖР знайомі з Ольгою Луценко.

У 2015-2016 роках жінка займалась у Надеждівці роздрібною торгівлею одягом, взуттям і текстильними виробами. Після ліквідації ФОП вона повернулася до Криму.

ЦЖР пише, що Ольга Луценко закінчила у 2006 році Чаплинський професійний аграрний ліцей і у 2007 році Сімферопольське вище професійне училище будівництва та комп’ютерних технологій. За її власними словами, вона ніколи ніде не працювала.

У жовтні 2022 року Луценко отримала посаду діловода в окупаційній адміністрації Хрестівської громади. 

Попереднім очільником громади був Максим Кацидан, який був членом політичної партії “Партія Регіонів“ та працював в адміністративних структурах Хрестівської селищної ради. Також він обіймав посаду начальника відділу в комунальному підприємстві “Надія”.

  • Нещодавно Херсонський міський суд заочно виніс вирок за фактом колабораціонізму уродженцю Горлівки Донецької області. Він обійняв посаду голови окупаційної адміністрації Виноградівської територіальної громади Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів