Підтримати нас

Новокаховчанин організував благодійну велогонку на підтримку переселенців із Херсонщини

07 липня 2024 14:53
282
Поширити:
велозабіг
Сергій Краснов. Фото: Суспільне Кропивницький

Новокаховчанин, майстер спорту України з велоспорту Сергій Краснов організував благодійну велогонку “Тур де Франс Україна” на підтримку переселенців із Херсонщини.

Про це повідомила Новокаховська міська військова адміністрація.

Сергій хоче допомогти жителям Херсонщини, які були вимушені виїхати та тим, які залишилися на лівобережжі за станом свого здоров’я чи батьків та рідних.

Забіг стартував 29 червня. Новокаховчанин планує проїхати 3 тисячі 500 кілометрів за 21 день. Це довжина траси всесвітньо відомої велогонки «Тур де Франс», яку Сергій проїде дорогами України одночасно з велоперегонами у Франції

Згідно з інформацією Суспільного Кропивницький, Сергію Краснову 55 років. Зараз він живе в Одесі. За словами Сергія, він прожив у Новій Каховці 35 років і хоче допомогти переселенцям, бо його мама, рідні також були змушені виїжджати.

"Перший етап велогонки "Тур де Франс Україна" був Одеса-Херсон, другий Херсон-Одеса. Потім я поїхав у бік Кропивницького через Криве Озеро, повернуся з Кропивницького в Одесу через два дні. У вівторок поїду у Миколаїв. Кривий Ріг, Дніпро, Кременчук, Черкаси, Київ там через Бучу, Бородянку, Гостомель у Житомир, з Житомира у Хмельницький, Вінниця, Умань і в Одесу додому", сказав Сергій Краснов.

На сайті "Тур де Франс Україна" можна перерахувати гроші для допомоги переселенцям із Херсонщини. А ВПО можуть залишати заявки про свої потреби. 

  • На Херсонщині після 1 березня 2024 року виплати ВПО автоматично подовжили 7 тисячам 157 переселенцям.
  • Станом на травень 2024 року в Херсонській області зареєстровано 44 тисячі 88 переселенців.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів