Підтримати нас

Незаконний голова окупованої Каховки на Херсонщині готується до переїзду на Балі: хто йому допомагає

12 травня 2024 15:23
3,170
Поширити:
Павло Філіпчук
Фото: російські ЗМІ

Незаконний голова окупаційної адміністрації міста Каховка Херсонської області 40-річний Павло Філіпчук купує нерухомість на індонезійському курортному острові Балі, а саме на одному з дорогих та елітних прибережних районів Нуса-Дуа.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

За словами журналістів, із придбанням нерухомості Філіпчук допомагає житель Балі та його шкільний друг Роман Лежев. Наразі він працює в окупаційній адміністрації Каховки під керівництвом Павла Філіпчука і передає російським військових дані місцевих жителів. 

Роман Лежев квітень 2024 року

На умовах анонімності жителі Каховки розповіли ЦЖР, що Роман Лежев працював кухарем в міжнародній круїзній компанії “MSC Cruises”. Він переїхав на Балі після одруження з масажисткою, ймовірно, з Малайзії. На острові чоловік придбав будинок. Але згодом повернувся до Каховки.

Також місцеві жителі розповіли, що у Лежева є прояви агресивної поведінки та проблеми з наркотиками.

  • З 24 лютого 2022 року територія Каховської міської територіальної громади окупована армією РФ.
  • Окупована Каховська міська громада на Херсонщині потерпає від проблем з постачанням світла, газу і води. Майже цілком відсутній у місті й мобільний зв’язок.
  • Раніше ЦЖР повідомляв про те, що окупаційний голова Каховки на лівобережжі Херсонщини Павло Філіпчук прогнав пенсіонерів, які прийшли до нього з питанням про тривалу відсутність у місті світла, води та газу. Окрім цього, збирає з людей гроші нібито на закупівлю систем радіоелектронної боротьби.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів