Підтримати нас

Немовля знайшли на смітнику

07 квітня 2016 12:00
586
Поширити:

Новина про кинутого новонародженого малюка облетіла всю Україну. У сміттєвому контейнері дітлахи побачили пакунок, який ворушився та слабко скиглив. У пакеті виявився хлопчик зі шматочком марлі у роті. Діти одразу ж покликали дорослих...

Зараз хлопчик перебуває під опікою медиків у Херсонській обласній дитячій клінічній лікарні з сильним переохолодженням. За словами медиків, дитина народилася абсолютно здоровою, проте через наслідки переохолодження проведе у лікарні не один  тиждень.

Хто ж той нелюд, який міг викинути немовля? Знайти цю жінку допомогло відео з камер спостереження,яке вдалося віднайти поліціянтам. На відео чітко видно, що жінка іде до сміттєвого контейнера із пакунком, а повертається вже без нього.

Правоохоронці жінку розшукали і допитали. Вона запевняє, що навіть не здогадувалася, що саме загорнуто в пакеті. Начебто до неї приїхав чоловік її подруги. І просто попросив викинути сміття.

Поліцейським вдалося знайти матір новонародженого. Нею виявилась 34-річна жителька передмістя Херсона. Молода мама дуже зловживає алкоголем і вже має 14-річного сина. З’ясувалося, що минулого понеділка, 4 квітня, жінка дійсно народила хлопчика. Одразу ж після цього її 28-річний співмешканець загорнув дитину у пакет та відвіз до своєї 36-річної знайомої у сусідній населений пункт. Чоловік віддав жінці пакет і попросив його десь викинути. Сказав, що всередині знаходиться сміття. Чоловік раніше судимий і також любить хильнути зайвого.

Чоловік, мати хлопчика та їх знайома перебувають у відділенні поліції, з ними працюють слідчі, з’ясовуються усі обставини скоєння злочину.  За фактом замаху на життя новонародженої дитини у поліції відкрили кримінальне провадження.

У хлопчика ще немає імені, а він вже міг не пережити свій перший день на цьому світі. Після лікування його відправлять до дитячого будинку. Хочеться вірити, що він знайде родину, яка буде щиро його любити.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів