Підтримати нас

Не лише зарплата: скільки отримують керівники Херсонської МВА. ІНФОГРАФІКА

Vgoru
Автор статті
04 грудня 2023 09:09
3,292
Поширити:

Загальна сума виплат для шести заступників керівника Херсонської МВА Романа Мрочка за 10 місяців 2023 року склала 3 млн 14 тисяч 517 гривень.

Окрім зарплати, посадовці отримали матеріальну допомогу на оздоровлення та розв'язання соціально-побутових питань. Про це йдеться у відповіді Херсонської МВА на запит Медіаплатформи “Вгору”. 

Щодо заробітної плати самого Романа Мрочка, то в МА повідомили, що таких даних у них немає, оскільки міський голова отримує гроші від Міністерства оборони як військовослужбовець.

Зарплата заступників начальника Херсонської МВА із січня по жовтень 2023 року

 

  • Наталя Чехута (перша заступниця начальника ХМВА з 10 березня цього року) у червні отримала найбільшу зарплату понад 76 тисяч 948 гривень. Також із відповіді відомо, що матеріальна допомога на оздоровлення (жовтень) становить понад 70 тисяч гривень, матеріальна допомога на розв'язання соціально-побутових питань (вересень) – понад 63 тисячі та відпускні (жовтень) – понад 30 тисяч.

  • Сергій Орєхов – отримав найменшу заробітну плату в січні 28 тисяч 529 гривень, найбільшу – у червні 73 тисяч 938 гривень. Матеріальна допомога на розв'язання соціально-побутових питань (вересень) становила понад 51 тисячу гривень.

  • Антон Єфанов – у січні отримав 17 тисяч 783 гривні, у червні – 73 тисячі 743 гривні. Відпускні (липень) становили понад 25 тисяч гривень, матеріальна допомога на розв'язання соціально-побутових питань (вересень) – понад 56 тисяч гривень.

  • Микола Яковлєв – заробітна плата є тільки за один місяць 50 тисяч 583 гривні. Як зазначено на сайті, він працює в Херсонській МВА із жовтня 2023 року.

  • Віталій Бєлобров – за квітень, травень отримав понад 20 тисяч гривень. У червні – понад 74 тисячі гривень. З липня почав отримувати понад 60 тисяч гривень. Також матеріальна допомога на розв'язання соціально-побутових питань (вересень) виплачена понад 62 тисячі гривень, матеріальна допомога на оздоровлення (жовтень) – понад 61 тисяча гривень, відпускні (жовтень) – понад 9 тисяч гривень.
  • Дмитро Шпорт – найбільшу зарплату отримав у жовтні понад 70 тисяч гривень, найменшу у квітні – понад 6 тисяч гривень. Також матеріальна допомога на розв'язання соціально-побутових питань (вересень) становила 62 тисячі 756 гривень.

Можливо, найбільша заробітна плата фіксується в червні через підрив РФ греблі Каховської ГЕС.

Нагадуємо, у лютому 2023 року замість Галини Лугової начальником Херсонської міської військової адміністрації був призначений Роман Мрочко. 

Колишня секретарка Херсонської міськради Галина Лугова подала апеляцію на рішення Одеського окружного адміністративного суду, який відмовив їй у поновленні на посаді. Галину Лугову звільнили в червні цього року.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ