Підтримати нас

Екссекретарка міськради Херсона хоче поновитися на посаді

Автор статті
07 листопада 2023 16:09
662
Поширити:

Колишня секретарка Херсонської міськради Галина Лугова подала апеляцію на рішення Одеського окружного адміністративного суду, який відмовив їй у поновленні на посаді. Галину Лугову звільнили в червні цього року.

Про це вона повідомила Укрінформу.

За її словами, у розпорядженні про її звільнення голова МВА посилається на статтю 20 закону про службу в органах місцевого самоврядування, яка передбачає чотири підстави для звільнення особи. Проте в розпорядженні жодна з цих підстав не вказана і, на думку Лугової, не може бути застосована до неї.

Також днями стало відомо, що Галину Лугову призначили радницею Омбудсмана України. Видання “Мост” підтвердило це через запит до парламентського Уповноваженого з прав людини Дмитра Лубінця.

Нагадаємо, Галину Лугову звільнили з посади секретаря Херсонської міської ради в червні цього року. Вона також замість Ігоря Колихаєва тимчасово виконувала обов'язки Херсонського міського голови.

У лютому 2023 року замість Галини Лугової начальником Херсонської міської військової адміністрації був призначений Роман Мрочко.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ