Підтримати нас

Національні обміни студентами відкривають молоді нову Україну

Автор статті
16 вересня 2019 15:00
684
Поширити:

З 27 жовтня по 3 листопада 30 студентів з усієї України приїдуть до Херсону, аби познайомитись з містом і відкрити його по-новому.

Всього восени більше 120 студентів візьмуть участь у національних обмінах GOxChange та дізнаються про Україну, в якій хочеться жити, подорожувати та вчитися.

Кожне українське місто — це особливі місця, креативні люди та унікальні враження. І таку Україну для себе має відкрити кожен. Цьому допоможе наймасштабніший в Україні обмін студентами GOxChange, який безжалісно руйнує стереотипи та об’єднує українську молодь. Адже не треба шукати перехоплюючу дух природу, незвичні місця та активний відпочинок за кордоном, все це є у нас. І вже восени цього року студенти, які пройдуть відбір, відвідають Харків, Запоріжжя, Херсон та Івано-Франківськ, аби пересвідчитися у цьому. Харків називають першою столицею, Запоріжжя — це козаки і острів Хортиця, в Херсон їдуть тільки за кавунами, а Івано-Франківськ нон-стоп цитує Івана Франка. GOxChange виходить далеко за рамки цих шаблонів.

Рішуче “ні” нудним екскурсіям, стандартним пам'яткам історії та запиленим музеям, впевнене “так” креативним хабам та коворкінгам, незвичним локаціям, зустрічам з місцевими супергероями та командній роботі. Це незмінна філософія команди GOxChange, яку поділяють усі учасники і учасниці програми. Українська молодь має бачити свою країну не через екрани телевізорів, а на власні очі та робити свої власні висновки. Тільки тоді кількість молоді, яка хоче тут жити та розвиватися зросте, тільки тоді ми зможемо відбудувати сучасну Україну.

Ми хотіли показати, що кожне місто в Україні — це люди. Люди, які його змінюють та розвивають”, — координаторка GOxChange Світлана Колодій ділиться успіхами цьогорічного молодіжного обміну, який відбувся в Маріуполі.

Організатори впевнені, що розвиток міст залежить від проактивних і свідомих громадян. На прикладі культурних та громадських діячів молодь вчиться діяти та не боятись помилок.

Дізнатися більше та подати заявку: https://bit.ly/GOxChange2019 

За детальною інформацією: Катерина Рогожникова – 063 97 21 814.

Національні обміни студентами відбуваються за підтримки Міністерства молоді та спорту України, громадської організації "Глобал Офіс" та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ