Підтримати нас

На контрольному пункті «Чонгар» прикордонникам пропонували 50 євро

Автор статті
07 лютого 2016 14:46
561
Поширити:

Активне заохочення прикордонників Азово-Чорноморського регіонального управління з питань протидії корупції, яке проводиться постійно, дає свої позитивні результати.

Так, сьогодні, в контрольному пункті «Чонгар» громадянин України, під час в’їзду на материкову частину, намагався надати грошову винагороду за безперешкодний пропуск малотоннажного фургону «Fiat». Пасажир, мешканець Запорізької області, поклав у свій паспорт 50 євро під час проходження прикордонного контролю. Військовослужбовцями факт спроби дачі коштів зафіксовано та викликано представників Національної поліції, які разом з громадянином вибули до м. Генічеськ. Власник на транспортному засобі повернувся до тимчасово окупованою території АР Крим.

За проявлену чесність та непідкупність найближчим часом військовослужбовець буде заохочений грошовою премією. З початку року це вже 5 прикордонник, який заохочується грошовою винагородою за відмову від хабара.

Азово-Чорноморське регіональне управління звертається до усіх  громадян, у разі вимагання від вас хабара, не погоджуватися і одразу телефонувати черговому по регіональному управлінню за номером (0552) 46-72-19, або на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ