Підтримати нас

Найближчим часом до херсонських лікарень поставлять додаткові апарати штучної вентиляції легень

20 березня 2020 11:00
219
Поширити:

Найближчим часом до херсонських лікарень поставлять додаткові апарати штучної вентиляції легень. Про це повідомила сьогодні начальниця управління охорони здоров'я міськради Світлана Межерицька на нараді щодо запобігання поширенню COVID-19 у Херсоні.

Нагадаємо, за офіційною інформацією МОЗ, випадок захворювання у Херсоні не підтвердився, повідомляє сайт Херсонської міськради.

На маршрути сьогодні вийшло 130 автобусів та 33 тролейбуси. Начальниця управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв'язку міськради Марина Віркун відзначає, що наразі тривають переговори з перевізниками стосовно збільшення кількості одиниць рухомого складу на маршрутах.

Зі свого боку, міський голова Володимир Миколаєнко відзначив, що частина службових автомобілів, які перебувають на балансі управлінь та департаментів міськради, будуть використовуватися для потреб херсонських медиків.

У свою чергу, ми просимо херсонців дотримуватися самоізоляції та, за можливості, піклуватися про людей, які знаходяться у групі ризику (літні люди та люди із хронічними захворюваннями). Попросіть їх не виходити з дому без потреби, допоможіть із закупкою продуктів, цікавтеся станом їхнього здоров'я.

Загалом, на 20 березня, в Україні зафіксовано 26 випадків коронавірусної хвороби COVID-19: у Чернівецькій, Житомирській, Київській, Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та м. Київ.

Нижче -список контактів, які можуть стати у нагоді:

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ