Підтримати нас

Надбавки не дочекалися: лікарі-інфекціоністи шокували реальним розміром зарплат

19 квітня 2020 14:30
648
Поширити:

Лікарі-інфекціоністи повідомили в соцмережах про шокуюче низький розмір зарплат, незважаючи на обіцянки політиків підвищити їм виплати.

Відповідні повідомлення медиків з'явилися у Facebook.

Лікар-інфекціоніст, який працює в консультативно-діагностичному центрі Оболонського району Києва Дмитро Лукаш повідомив, що отримав аванс за квітень у розмірі 1 910 гривень.

"Ось який мій аванс лікаря-інфекціоніста, просто немає слів ... Як ви думаєте, Михайло Raduckij, Iryna Sysoenko? Один інфекціоніст по території на місяць. Диспансерна група ВІЛ-інфікованих одна з найбільших у Києві, регулярно черга пацієнтів. Зарплата менше, ніж була до цього, спасибі за увагу!", - написав він.

У той же час лікар-інфекціоніст Андрій Алферов з Херсонської обласної інфекційної лікарні розповів, що отримав аванс іще менший.

"У мене в інфекційній лікарні аванс теж захмарний (аж 1 800 гривень). От цікаво тепер, що буде в кінці місяця", - підкреслив він.

Лише за одну добу, 17 квітня, коронавірус в Україні виявили у 99 медиків. Станом на 18 квітня вірус підтвердили вже у 978 медичних працівників та 332 дітей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ