Підтримати нас

Начальниці управління освіти Херсонської міськради присвоїли звання 

24 серпня 2024 19:25
220
Поширити:
Фото зі сторінки ХМВА

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання “Заслужений працівник освіти України” начальниці управління освіти Херсонської міськради Наталії Журженко.

Указ президента оприлюднений на сайті офіційного інтернет-представництва. 

Звання “Заслужений працівник освіти України” присвоюється організаторам освіти, працівникам органів управління освітою і навчальних закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів за значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній діяльності та підготовці висококваліфікованих кадрів. 

  • Кореспонденти “Вгору” повідомляли, що Управління освіти Херсонської міськради придбало автівку Hyundai Tucson 2023 року за 1 млн 124 тисяч 900 грн. На питання журналістів, навіщо потрібен автомобіль, керівниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко пояснювала, що попередній викрали під час окупації.
  • В інтерв’ю Укрінформу начальник Херсонської ОВА розповів, що авто передадуть на потреби ЗСУ. У відповіді на запит “Вгору” Наталя Журженко повідомила, що цього робити не будуть та зазначила, що правових підстав для передачі майна, що перебуває в комунальній власності, до державної – немає.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів