Підтримати нас

На Херсонщині окупаційні війська поцілили в стільникову вежу та об'єкт критичної інфраструктури

13 жовтня 2024 08:51
125
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 14 березня 2024 року

Упродовж 12 жовтня окупаційні війська атакували 11 населених пунктів Херсонщини. Через російську агресію 3 людини поранені.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Під ударами перебували Херсон, Берислав, Нововоронцовка, Тягинка, Шляхове, Антонівка, Садове, Інженерне, Придніпровське, Зимівник і Львове на Херсонщині.

Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури та стільникову вежу. Унаслідок атак пошкоджені багатоповерхівка та 3 приватних будинки. 

  • 12 жовтня до лікарні звернувся 47-річний житель Херсона, який 9 жовтня потрапив під атаку окупаційних військ у Дніпровському районі.
  • Раніше до лікарні звернулась жителька Білозерки Херсонської області, яка потрапила під обстріл військових РФ 3 жовтня.
  • До медиків по допомогу звернулась жителька Берислава Херсонської області. Вона потрапила під атаку безпілотника військових РФ 11 жовтня.
  • У Херсоні під час служби, 11 жовтня, під обстріл військових РФ потрапив поліціянт. У 31-річного працівника управління патрульної поліції Херсонської області діагностували контузію, вибухову та черепно-мозкову травми.
  • Протягом 11 жовтня окупаційні війська обстріляли 22 населені пункти Херсонщини, поранено четверо людей.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів