Підтримати нас

На Херсонщині через скидання вибухівки поранені 4 людей

09 жовтня 2024 16:32
68
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 15 травня 2024 року

На правобережжі Херсонщини через скидання російськими військовими вибухівки з дрона поранені 4 людей. 

Про це повідомила Херсонська ОВА.

У Херсоні близько 13:00 через атаку російського БпЛА поранені двоє місцевих жителів. У 40-річного чоловіка діагностували травму та переломи кісток ніг, у 46-річного чоловіка  – вибухову травму, уламкові поранення тулуба, рук і ніг. Їх ушпиталили. 

Також до лікарні звернулися з вибуховими травмами та контузіями звернулися 62-річна жінка та 61-річний чоловік. Вони вчора у Комишанах потрапили під обстріл армії РФ, йдеться в повідомленні.

  • Опівдні російські військові атакували дроном село Львове Бериславського району на Херсонщині. Через скидання вибухівки поранений 68-річний місцевий житель.
  • Через атаку безпілотника 9 жовтня, на Херсонщині загинув чоловік літнього віку. Військові РФ скинули на чоловіка вибухівку, коли він їхав на велосипеді.
  • По медичну допомогу, 9 жовтня, звернувся 51-річний чоловік. Він потрапив під обстріл військових РФ у Дніпровському районі Херсона.
  • Через обстріл  геріатричного центру, в ніч на 9 жовтня, поранені дві медичні сестри
  • Військові РФ протягом 8 жовтня обстріляли Антонівку, Станіслав, Томину Балку, Тягинку, Одрадокам'янку, Дар'ївку, Берислав, Веселе, Зеленівку, Чорнобаївку, Новодмитрівку, Дніпровське, Незламне, Берислав, Нововоронцовку, Комишани, Качкарівку, Червоний Маяк, Львове, Степанівку, Ольгівку, Садове та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів