Підтримати нас

На КПВВ “Чонгар” херсонські прикордонники вилучили у громадянина мисливський ніж

Автор статті
27 жовтня 2021 10:57
870
Поширити:

Бійцям Херсонського прикордонного загону ДПСУ доводиться регулярно виявляти підвищену пильність. Особливо якщо йдеться про контроль над адмінмежею між материком та Кримом. Адже при огляді прикордонники нерідко стикаються із підробленими документами, які пред'являють громадяни. Знаходять вони також різні предмети, провозити які через кордон заборонено.

Як повідомляють на сторінці Херсонського прикордонного загону у Фейсбуці, вчора на контрольний пункт в'їзду-виїзду “Чонгар” на автомобілі “Нива Шевроле” прибув громадянин України, який прямував із Криму на Херсонщину. Під час огляду салону його машини правоохоронці виявили мисливський ніж. За всіма ознаками його можна було визначити як холодну зброю: достатньо звернути увагу на фото нижче.

Ніж вилучено та відправлено на експертизу, а про знахідку прикордонники повідомили співробітників поліції.

Самому громадянину дозволили продовжити свій шлях на автомобілі, але, можливо, за перевезення зброї йому ще доведеться відповісти в рамках українського законодавства.

За підсумками цього інциденту в Херсонському прикордонному загоні заявляють, що перш ніж перетинати адмінмежу між Кримом та материковою частиною України, громадянам слід ретельно готуватися та відкладати у бік предмети та речовини, які напевно вилучать прикордонники.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ