Підтримати нас

На Херсонщині вжили заходи проти можливого вторгнення Росії

Автор статті
07 червня 2020 12:00
757
Поширити:

Президент американського фонду «Джеймстаун» Глен Говард під час онлайн-конференції, присвяченій ситуації в Чорноморському регіоні, наголосив, що влітку Російська Федерація може вдатися до рішучих дій, щоб повернути собі контроль над Північно-Кримським каналом, щоб забезпечити стале водопостачання на Кримський півострів.

До цієї інформації дослухалися в командуванні  Об'єднаних сил. За словами командувача ООС Сергія Наєва, на Херсонщині та Миколаївщині вжили заходів через інформацію про можливе вторгнення Росії задля отримання контролю над Північно-Кримським каналом.

«Дійсно, така інформація проходила, але ми вже завчасно провели такі заходи. Ми спланували посилення охорони критично важливих об'єктів. Зокрема, це стосується й водогону нашої дніпровської води до тимчасово окупованої території. Ми всі ці об'єкти посилили – і охорону, і оборону, – і також проводимо визначені контрдиверсійні і контртерористичні заходи», – зазначив Наєв.

Повідомляється, що ці заходи втілюються в життя завдяки співпраці підрозділів СБУ, Нацгвардії, ЗСУ, поліції, прикордонників та підрозділів, які здійснюють розвідувальну діяльність.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ