Підтримати нас

На Херсонському напрямку за тиждень між ЗСУ та армією РФ відбулося понад 440 бойових зіткнень – Генштаб

Автор статті
27 листопада 2023 07:28
651
Поширити:

Упродовж минулого тижня на Херсонському напрямку відбулося понад 440 бойових зіткнень між українською та російською арміями. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов. 

За його словами, за минулий тиждень російські окупанти завдали 26 ракетних та понад 330 авіаційних ударів, близько 340 разів обстріляли з реактивних систем залпового вогню позиції українських військ та об'єкти цивільної інфраструктури. 

Повідомляється, що на Херсонському напрямку російські окупанти зосереджують основні зусилля на обороні та витісненні українських підрозділів із зайнятих позицій на плацдармі на лівобережжі Херсонської області. 

Також вони зосереджуються на удосконаленні мінно-вибухових загороджень та шляхів логістичного забезпечення. 

Учора ми писали, що на лівобережжі Херсонщини Сили оборони півдня України знищили російську САУ 2С3 "Акація" та 6 військових РФ. А в Кринках український підрозділ «Птахи Мадяра» знищив російський БТР, який застряг на позиції.

Речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук говорив, що ЗСУ зменшують вогневу силу армії РФ на лівобережжі Херсонщини. Також про те, що українські сили перерізали дорогу на лівобережжі Херсонщини, повідомляв військовий оглядач Олександр Коваленко.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ