Підтримати нас

Мостоперехід між Таврійськом і Каховкою заполонили тисячі людей

Автор статті
16 березня 2021 15:00
1,177
Поширити:

У Каховському районі через реконструкцію пішохідно-автомобільного моста через Північно-Кримський канал спостерігається вкрай незвичне явище: тимчасово спорудженим мостопереходом у обидві сторони снують тисячі людей.

При цьому очевидно, що досить крихка споруда не справляється з таким щільним потоком громадян. Особливо переповнений мостоперехід у ранкові та вечірні години, коли люди поспішають на роботу і з роботи. Природно, в таких умовах про дотримання соціальної дистанції говорити не доводиться.

Тим часом в умовах ремонтних робіт автомобілістам запропонований альтернативний об'їзд по державній трасі М-14. А по обидва боки мостопереходу на людей чекають пасажирські автобуси, що доставляють їх з Каховки в Таврійськ і назад.

У селі Коробки у зв'язку з ремонтом мосту також спостерігається підвищена активність. Тут різко збільшився потік автотранспорту: адже через село проходить та сама об'їзна траса. Місцеві жителі скаржаться, що діти вже бояться йти до школи - водії мчать по трасі на повній швидкості.

Додамо, що життя тавричан і жителів ряду інших суміжних населених пунктів зміниться ще не скоро. Адже ремонт мосту мають намір закінчити тільки до 31 грудня (звісно, якщо плани не зміняться). Роботи веде маріупольське підприємство "Альтком", їх вартість оцінили в 91 мільйон 300 тисяч гривень.

Фото у матеріалі Віктора Шкарупи з Фейсбуку

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ