Підтримати нас

Міграційна служба перевірить паспорт Новинського

Автор статті
28 квітня 2016 11:30
584
Поширити:

Державна міграційна служба почала перевірку законності надання українського громадянства депутату Верховної Ради Вадиму Новинському. 

Напередодні президент Петро Порошенко доручив Міграційній службі перевірити законність надання українського громадянства Новинському, який пройшов у парламент із партією “Опозиційний блок”. Це рішення президента було прийняте після появи на сайті електронних петицій до глави держави звернення жителя Миколаєва Олександра Папіра. Своє звернення до президента він мотивував тим, що громадянство Новинському “за сумнівних обставин і невідомо за які заслуги було подаровано нелегітимним президентом-злочинцем Януковичем В.Ф. в 2012 році”. За даними Папіра, депутат від Опозиційного блоку Новинський причетний до фінансування “Партії регіонів”  і “Опозиційного блоку”, чия політика привела до анексії Криму.

Ось що, зокрема, пише в петиції Олександр Папір: “В Миколаєві Новинський причетний до знищення шляхом банкрутування Чорноморського суднобудівного заводу, а зараз за схожою схемою бере участь у знищенні заводу “Океан”. Це два з трьох суднобудівних заводів Миколаєва. Те саме стосується Херсонського суднобудівного заводу”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ