Підтримати нас

Мер Генічеська запевняє, що у місті немає проблем з газом

Vgoru
26 січня 2016 05:19
218
Поширити:

За словами голови міста Генічеська Олександра Тулупова наразі ситуація з газопостачанням є стабільною.

 

Про це він повідомив під час засідання колегії обласної державної адміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

Зараз, керівництвом Генічеського району та міста Генічеська проводиться робота з залученням іноземних грантів для переходу бюджетних закладів на альтернативні види опалення .

За його словами один дитячих садок у місті працює  на твердому паливі, 3 твердопаливні котли вже закуплені та найближчим часом будуть встановлені у дитячих садках міста.

Крім того, Олександр Тулупов розповів, що зараз розробляється проект щодо переходу міської лікарні на альтернативне опалення. Вартість такого проекту 2,5 млн грн.

Нагадаємо, 02 січня 2016 року в м. Генічеськ через пониження температури повітря нижче -14 С° та обмеженою потужністю по видобутку газу Стрічкового родовища сталося пониження тиску на газопроводі, внаслідок чого у 1800 абонентів багатоповерхових будинків та 400 абонентів приватного сектору міста не вистачало тиску газу для роботи газових автономних опалювальних приладів.

Станом на 22 годину 04 січня 2016 року тиск газу збільшився і представниками ПАТ «Херсонгаз» до 17 години 05 січня 2016 року підключено до мереж газопостачання 100% відключених абонентів.

У зв’язку з цим, з метою забезпечення енергетичної безпеки в Херсонській області, проводиться робота щодо впровадження проектів альтернативної енергетики.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ