Підтримати нас

Лікування травами може бути небезпечним

09 лютого 2017 16:00
548
Поширити:

Дослідники з Австралії з'ясували в результаті глобального дослідження, що вживання трав для лікування різних хвороб може становити серйозну небезпеку для здоров'я людей.

Було доведено, що препарати на травах впливають на здоров'я людини непередбачуваним чином, пише ladyhealth.com.ua. Вчені говорять про те, що цей метод може не тільки не допомагати позбуватися від недуг, але й становити небезпеку.

Між тим, чимало людей вважають, що лікування травами є безпечним, багато хто надає перевагу лікуванню травами перед медикаментозними засобами. Вони вважають, що трави дозволяють позбутися від хвороб і у них немає побічного ефекту. Проте, виявляється, це не так.

Експерименти показали, що в лікарських травах можуть міститися токсичні речовини, а також важкі метали, що чинять негативний вплив на нирки і роботу печінки.

В результаті такого лікування шкода від трав може виявитися набагато серйознішою, ніж побічні дії ліків, які пройшли безліч тестів і були призначені пацієнту лікарем. Крім того, в ліках все речовини суворо дозовані, а в травах дозування може варіюватися і передбачити її неможливо.

Австралійські медики говорять про те, що на сьогодні достеменно невідомо про всі побічні дії трав, а тому потрібні додаткові дослідження цього питання. А людям лікарі не радять вдаватися до такого самолікування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ