Підтримати нас

Киянина, який стріляв у євромайданівців за слова "Слава Україні", судитимуть

10 вересня 2018 15:45
290
Поширити:

У Києві прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, який стріляв у активістів Самооборони Дарницького району у ніч на 22 лютого 2014 року, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Подія сталася на вулиці Ревуцького у Дарницькому районі столиці. За даними прокуратури, підозрюваний, перебуваючи біля одного з житлових будинків разом з невстановленою особою, побачив трьох громадських активістів, які добровільно патрулювали вулиці для підтримання порядку.

"Почувши фразу "Слава Україні", зловмисник дістав з автомобіля предмет, схожий на мисливську рушницю, та здійснив кілька пострілів у бік активістів. Один з добровольців під час стрілянини отримав вогнепальне поранення ноги та був госпіталізований", – йдеться в повідомленні.

За результатами розслідування чоловіку, який стріляв в активістів, оголошено підозру в умисному вчиненні середньої тяжкості тілесних ушкоджень, що спричинили тривалий розлад здоров’я, а також у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю.

За вчинене зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів