Підтримати нас

Корисна фото-субота для «Вгору»

02 березня 2019 10:55
707
Поширити:

Редакція «Вгору» дуже сподівається, що ілюстрації наших публікацій незабаром стануть набагато краще. А все – завдяки нашому відомому земляку, фотокореспонденту, колезі Олександру Корнякову.

Бо зробити цікавим, живим, веселим або сумним кадр вдається далеко не завжди. Іноді фотокеспонденту доводиться зробити багато десятків фотографій, щоб отримати лише один гарний знімок. Це справжнє захопливе мистецтво, але дуже складне.

Отже, першу суботу весни журналісти редакції онлайн газети «Вгору» вирішили провести за навчанням цьому мистецтву. І попросили нашого давнього друга Олександра Корнякова провести майстер-клас по фотографії. Бо Олександр, мабуть, найталановитіший фотокор у Херсоні. Він поділився з нами своїм досвідом та маленькими секретами.

За чаєм та кавою ми дізнались що таке світлочутливість та як їх налаштували, для чого потрібен баланс білого та що робити з діафрагмою. Отримані навики ми будемо активно тренувати, а через два тижні Олександр подивиться що ми назнімали та продовжить наше навчання.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ