Підтримати нас

Корупцію в "Укроборонпромі" мають росзслідувати

06 березня 2019 08:24
261
Поширити:

Посол США в Україні Марі Йованович вважає, що український уряд має провести аудит підприємств держконцерну «Укроборонпром» та провести розслідування фактів корупції в оборонно-промисловому комплексі України після оприлюднення інформації, викладеній у журналістському розслідуванні програми BIHUS.info.

Про це американський дипломат заявила у вівторок, 5 березня, в ході інформаційного марафону «Діалоги в часі» в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Уряд України має здійснити аудит «Укроборонпрому» та розсекретити держоборонзамовлення до максимально можливої межі. Це сприятиме прозорості й боротьбі з корупцією в оборонному секторі і допоможе зробити цю систему більш прозорою. Заплющення очей на корупцію у секторі оборони означатиме позбавлення українських мужніх солдатів їжі, медичного обслуговування та зброї», – сказала Йованович.

«Уряд має розслідувати і порушити кримінальні справи щодо корупції в «Укроборонпромі» і в інших установах», – додала вона.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ