Підтримати нас

Коли доцільно брати позики онлайн у МФО?

Автор статті
26 листопада 2019 11:22
758
Поширити:

МФО давно допомагають українським громадянам розв’язувати фінансові проблеми із мінімальними тимчасовими витратами.

Якщо в банку потрібно вказувати мету оформлення кредиту, то в мікрофінансових організаціях допускається використання грошей на свій розсуд. Деякі люди до сих пір ніколи не брали позики онлайн, тому не уявляють, як доцільно ними розпоряджатися.

Як можна використовувати позику?

МФО ніколи не ставлять жорстких рамок по використанню кредиту. Якщо людина отримує схвалення, вона може витратити гроші так, як вважатиме за потрібне. Головне – вчасно закрити заборгованість, інакше відсоткова ставка автоматично підвищиться мінімум у 2-3 рази.

Серед найбільш поширених цілей оформлення миттєвої позики онлайн варто виділити:

  • відсутність грошей до зарплати. Звичайні побутові витрати, на які недостатньо коштів у зв'язку з затримкою заробітної плати;
  • оплата лікування. Позичальнику потрібно заплатити за операцію або купити ліки;
  • великі покупки. Позика онлайн оформляється з метою купити техніку або будь-яку іншу дорогу річ, на яку не вистачає кілька тисяч гривень;
  • оплата житла. Деякі господарі не хочуть йти назустріч, тому доводиться звертатися в мікрофінансові організації для отримання грошей на покриття оренди квартири/будинку.

Мікрофінансові організації, на відміну від банків, надають позики онлайн для закриття кредитів. Людина може миттєво отримати гроші в борг, що допоможе їй зберегти хорошу кредитну історію, уникнути погіршення відносин з конкретною кредитною установою.

Чи вигідно брати позики онлайн в українських МФО?

Одні з найбільш вигідних умов оформлення в компанії Кешинський. Вона пропонує клієнтам гроші в борг без поручителів та заставного майна. Позичальникам не потрібно збирати довідки з метою підтвердити офіційне місце роботи та стабільний дохід. Для подачі заявки їм досить мати паспорт та ідентифікаційний код.

Якщо клієнтові від 18 до 65 років, то він може оформити позику онлайн на суму до 5 000 гривень. Ставка по першому кредиту становить 0,01%. Користуватися позиковими коштами можна протягом 30 днів. Якщо у людини з'являються гроші раніше встановленого в договорі терміну, то вона може їх повернути без нарахування додаткових відсотків.

Скільки часу потрібно на оформлення позики?

Новому клієнтові знадобиться приблизно 30-60 хвилин. Це пояснюється необхідністю проходження базових етапів. Їх досить пройти один раз, а потім на оформлення кредиту буде потрібно максимум 14 хвилин.

Процедура отримання позики онлайн складається з таких етапів:

  1. Створення особистого кабінету шляхом введення email та пароль.
  2. Заповнення анкети з базовими питаннями, на кшталт ПІБ та поточної роботи.
  3. Додавання платежів з проходженням верифікації банківської карти для безпечного миттєвого переказу грошових коштів.
  4. Заповнення та подання заявки на позику. Відповідь приходить протягом 14 хвилин на електронну пошту та мобільний телефон.
  5. Отримання грошей, які система переказує на карту відразу після схвалення заявки.

Для поліпшення умов оформлення позик у МФО Cashinsky позичальникові потрібно своєчасно повернути позикові кошти. Дотримання цього правила дозволить надалі отримувати миттєві кредити онлайн на великі суми. Постійним позичальникам надаються також знижки та інші привілеї.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ