Підтримати нас

Коли у Херсоні розпочнеться опалювальний сезон

16 жовтня 2024 21:50
176
Поширити:
Фото: Pexels

Опалювальний сезон 2024-2025 розпочнеться при настанні середньодобової температури зовнішнього повітря +8°C і нижче протягом трьох днів поспіль.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Згідно з розпорядженням начальника ХМВА, керівники теплопостачальних підприємств, підприємств і організацій, незалежно від форм власності та відомчого підпорядкування, які мають на балансі котельні, що забезпечують населення та об'єкти соціально-побутової сфери тепловою енергією на території Херсонської міської громади, мають розпочати опалювальний період при настанні вищезгаданої температури.

Для споживачів, які використовують індивідуальні джерела теплопостачання, початком опалювального періоду 2024-2025 років вважається 1 жовтня 2024 року.

  • У Херсоні до централізованого опалення планують під'єднати 1 тисячу 107 житлових будинків.
  • На 8 жовтня 2024 року в Херсонській громаді до опалювального сезону готові на 98,6%. Зараз триває ремонт об'єктів теплопостачання міського комунального підприємства “Херсонтеплоенерго”, на які вже витратили 11 мільйонів 120 тисяч гривень.
  • На 27 вересня 2024 року з 42 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) мікрорайону Корабел у Херсоні 14 – відмовилися від послуг централізованого теплопостачання. Торік в опалювальний сезон у Херсоні тепла не було у 187 житлових будинках.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів