Підтримати нас

Кінофестиваль «КІНОКІМЕРІЯ» в Скадовську

03 серпня 2016 08:25
219
Поширити:

Візьміть участь у роботі ХІ кінофестивалю «КІНОКІМЕРІЯ», який буде проходити у вересні 2016 року на березі Чорного моря, в місті Скадовськ Херсонської області з 22 по 25 вересня.

Роботи для участі у ХІ Міжнародному фестивалі аматорського кіно «КІНОКІМЕРІЯ» приймаються до 20 серпня 2016 року. Дуже важливо вчасно зареєструвати фільм на сайті кінофестивалю «КІНОКІМЕРІЯ»: www.kinoamator.org.ua/index.php?mod=regfilm&l=ru

Серед загальної кількості зареєстрованих кіноробіт Журі проводить відбір фільмів та формує конкурсну програму фестивалю. Автори, чиї роботи потраплять до конкурсної програми, будуть проінформовані про це та запрошені безкоштовно прийняти участь у роботі фестивалю (витрати на проживання та харчування Оргкомітет фестивалю бере на себе). Дана пропозиція діє за умовою «один фільм – один автор (або представник творчої групи)». Автори, чиї фільми опиняться поза конкурсом та усі бажаючі запрошуються на фестиваль на загальних умовах (проживання, харчування за власний рахунок).

Також Журі ХІ кінофестивалю«КІНОКІМЕРІЯ» буде проводити відбір кращих фiльмiв для формування програми від України для участі в 79 Мiжнародному фестивалі непрофессiйного кiно UNICA – 2017, який відбудеться у серпні 2017 році в Нiмеччині.

Фестиваль «КІНОКІМЕРІЯ» проводиться під патронатом Міжнародної спілки кіно при ЮНЕСКО (UNICA) за організаційної та фінансової підтримки Державного Агентства України з питань кіно, Нацiональної спiлки кiнематографістiв України, Управління культури Херсонської обласної державної адміністрації, КП «Кіновідеопрокат» Херсонської обласної ради.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ