Підтримати нас

Хвилююча зустріч учнів з ветеранами

Автор статті
29 жовтня 2019 09:33
875
Поширити:

У знаменний для всіх українців день - 75-рiччя визволення України від німецько-фашистських  загарбників, учні й педагоги Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради зустрілися з ветеранами та працівниками Херсонського обласного шпиталю ветеранів та інвалідів війни.

Школярі представили феєричну й водночас глибоку та зворушливу концертну програму, в якій взяли участь: Народний художній колектив – хор «Жайвiр», керівник Роман Козян, Зразковий хореографічний колектив «Дельсарт», керівник Микола Алексашкiн, поетична студія школи №52 та педагоги освітнього закладу, які абсолютно впевнені, що без знання історії, минулого нашої Батьківщини, без виховання поваги до старшого покоління - немає майбутнього!

Під час творчої зустрічі звучали українські пісні, вірші  про незабутні героїчні часи, виконувались сучасні хореографічні композиції. Ветерани  стали не лише глядачами, а й активними учасниками дійства. Жодної байдужої людини не було. Хвилювались усі: учні школи №52, педагоги, ветерани, працівники шпиталю. Від імені колективу кращої в області медичної установи для ветеранів подякував школярам начальник госпіталю Валерiй Тимошенко.

Надовго у пам’ятi учасників залишиться зворушлива зустріч поколінь.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ