Підтримати нас

Херсонських журналістів запрошують на майстерню “Успішні кейси протидії дискримінації в медіа”

22 жовтня 2018 14:10
582
Поширити:

Всі учасники мають шанс навчитися веденню ґендерно-чуйної журналістики.

Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин (НДІ) радий запросити Вас взяти участь у майстерні для журналістів та журналісток “Успішні кейси протидії дискримінації в медіа”, яка відбудеться в рамках медійного марафону «Рівність у політиці» 26 жовтня у м.Херсон.

Медійний марафон включатиме в себе низку заходів, зокрема й майстерню для журналістів та журналісток, спрямованих на заохочення публічного діалогу стосовно переваг ґендерної рівності, подоланню ґендерних стереотипів та рівного доступу жінок та чоловіків до участі у політиці на всіх рівнях. Під час майстерні ви матимете змогу ознайомитись з результатами ґендерного моніторингу ЗМІ, отримаєте інформацію щодо ведення ґендерно-чуйної журналістики та зможете обговорити особливості медійного середовища. Реєстрація учасників та учасниць на майстерню проходитиме 26 жовтня з 16:00 до 18:00.

За бажанням ви можете взяти участь у всіх подіях медійного марафону "Рівність у політиці" та долучитися до дискусії з політиками, державними службовцями, лідерами суспільної думки зі сфери медіа та громадянського суспільства, що представляють різні регіони України. Медійний марафон відбудеться 26 жовтня 2018 р. у Готелі “Панорама”, Придніпровській узвіз 2а, м. Херсон. Час проведення: з 9:00 до 19:00.

НДІ бере на себе витрати, пов’язані із Вашим проїздом до місця проведення медійного марафону, проживанням та харчуванням під час заходу. НДІ відшкодовує проїзд учасників за наявності оригіналів квитків на потяг (купе, плацкарт, 2-ий клас Інтерсіті) або автобус (маршрутку), оплата пального для авто не відшкодовується.

НДІ щиро сподівається що Ви зможете прийняти наше запрошення. Просимо Вас підтвердити свою участь до кінця дня середи, 24 жовтня, Марії Ковальовій на адресу електронної пошти mkovaliova@ndi.org або +38 096 087 5414 та заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ