Підтримати нас

Херсонські школярі прибрали сміття з берега Дніпровського лиману

29 вересня 2019 11:37
710
Поширити:

У суботу, 28 вересня 2019 року учнівська екологічна команда Zero Waste School: Херсон провели екологічний виїзд на берег Дніпровського лиману і очистили від сміття територію, прилеглу до села Олександрівка Білозерського району.

Про це повідомляється на сторінці у Фейсбуці Let's do it, Ukraine! Херсонщина.

До екологічних заходів активно залучилися учні Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Білозерської районної ради.

Співробітники НПП "Нижньодніпровський" розкрили дітям унікальність природного комплексу як однієї з туристичних намистинок Херсонщини і разом з дітьми прибирали територію. Тетяна Миколаївна Крючкова, керівник відділу екологічної освіти НПП «Нижньодніпровський», провела з учасниками акції цікавий екологічний квест, а працівниця парку Юлія Уліч провела лекцію-чаювання з дорослими, на якій обговорили питання поводження з побутовими відходами.

Зараз триває другий шкільний експеримент зі збереження флори і фауни цієї території. Учні Олександрівської ЗОШ І-ІІІ  з радістю долучилися до сьогоднішньої акції по очищенню околиць свого рідного села.

Всі учасники заходів цього дня були нагороджені екосумками, альбомами з вторсировини, безфосфатними миючими засобами і солодощами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ