Підтримати нас

Херсонщину захоплює повзуче бездоріжжя

22 вересня 2016 06:00
418
Поширити:

В обласному центрі є всього кілька вулиць, де авто не ризикує потрапити у вибоїну чи яму. А що за межами міста?

Там гірше. Ми вже писали про відрізок дороги між Козачими Лагерями і Кринками, який просто необхідно прибрати з карти автодоріг. Бо безпечно проїхати там можна лише на важкій армійській техніці з високим дорожним просвітом. Та ця “траса” не йде в ніяке порівняння з автошляхом Берислав-Нововоронцовка, що далі веде до міста Дніпро.

До редакції зателефонувала сім’я лікарів, що спробувала минулої суботи дістатися туди на зустріч випускників. Проїхавши кілька кілометрів у бік Нововоронцовки, вони змушені були повернутися. Бо побоялися втратити свій легковик. До речі, а ви не замислювалися, чому в Херсоні вже не видно автомобілів із дніпропетровськими номерами, що раніше часто приїжджали в наш край по городину і кавуни? Тепер зрозуміло. І слабкодухим просто не варто дивитися відеосюжет про подорож по нововоронцовській трасі, яку здійснили справжні відчайдухи. До речі, цей сюжет ми вивісили на сайті “Вгору”, але без заспокійливого переглядати його не радимо.

Отож через кілька років нашу область може цілком поглинути бездоріжжя. Сотні кілометрів трас перетворилися на путівець, де водії пересуваються з черепашиною швидкістю, втрачають колеса і ламають машини. Автомобілісти не ймуть віри, що будуть зміни на краще. Адже, купуючи на заправці пальне, на кожному літрі водії переплачують майже 2 гривні дорожного збору. Хтось знає, де ці гроші?

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів