Підтримати нас

Хаотичні перестановки у владі загальмували реформи в Україні

11 травня 2020 13:00
321
Поширити:

Володимир Зеленський шукає і все ніяк не може знайти «ідеальний уряд».

У підсумку виконавча влада стала полігоном для хаотичних кадрових перестановок, що призводять до відмови від реформ, стверджує тижневик «Новое время», повідомляє Радіо Свобода.

Авторка статті Крістіна Бердинських переконана, що процес подібних змін (хаотичних перестановок) – чи не головна справа, в якій за рік Зеленський досяг успіху найбільше. За час його президентства працює вже другий склад уряду. Він формується нашвидку і процес ще не завершений: низка посад досі вакантні, а деяких нових міністрів уже встигли змінити на новіших.

«Метання – так коротко можна описати нинішню кадрову політику президента. Оскільки своєї команди у нього немає, він пробує різні варіанти», – вважає експерт видання політолог Володимир Фесенко.

Головну роль у кадровій політиці країни грають три людини: сам президент, голова Офісу президента Андрій Єрмак і перший помічник голови держави Сергій Шефір. І всі новопризначені основні урядовці проходили співбесіди і фінальне затвердження на Банковій, стверджує тижневик.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ